Řada TraumaPet Ag

VETERINÁRNÍ PŘÍPRAVKY
NOVÉ GENERACE

TraumaPet® Ag je výrobková řada veterinárních přípravků založená na antibakteriálním působení nano stříbra. Tyto přípravky spolu s dalšími látkami napomáhají hojení ran a zkracují nepříjemné komplikace života našich zvířecích mazlíčků.

Přípravky TraumaPet® Ag se vyrábějí v České republice s garancí nejvyšší jakosti a čistoty při výrobě.
TraumaPet® Ag představuje ucelenou řadu veterinárních přípravků, které by neměly chybět v žádné zvířecí lékárničce.


Řada přípravků TraumaPet® Ag zahrnuje široké spektrum použití:

TraumaPet® gel Ag – 15 ml ,30 ml, 200 ml - GEL

Veterinární přípravek pro lokální aplikaci na vodní bázi, která podporuje zvlhčení rány pro podporu hojení.


TraumaPet® cremor Ag - 15 ml - KRÉM

Přípravek s mírně mastným základem, určený pro podporu léčby zánětů kůže a kožních dermatitid vč. pyodermií a zabránění praskání krusty kryjící ránu. Vhodný pro podporu hojení zánětů bakteriálního a kvasinkového původu


TraumaPet® oto Ag  - 50 ml, 100 ml – UŠNÍ KAPKY
Veterinární přípravek napomáhající čištění vnějšího zvukovodu rozpouštěním a uvolňováním ušního mazu. Podporuje hojení zánětlivých onemocnění vnějšího zvukovodu bakteriálního a kvasinkového původu.


TraumaPet® ophtal Ag - 10 ml – OČNÍ KAPKY
Sterilní veterinární přípravek určený pro zvlhčení a čištění podrážděného oka a vnitřní strany očního víčka. Je vhodný i jako podpůrný prostředek při hojení zánětlivých onemocnění oka a očního víčka, způsobených bakteriemi nebo kvasinkami nebo alergickým podrážděním.


TraumaPet® oral gel Ag – DENTÁLNÍ GEL
Veterinární přípravek pro lokální aplikaci určený pro malá zvířata k běžnému ošetření po stomatologických zákrocích a k podpoře léčby projevů zánětů ústní dutiny. Je hydrofobní, dobře přilne a drží na sliznici ústní dutiny v řádu několika hodin.


TraumaPet® stoma Ag – 75 ml – ZUBNÍ PASTA
Veterinární přípravek pro preventivní hygienu ústní dutiny a podporu léčby zánětů ústní dutiny malých zvířat, především psů. Má výborné abrazivní účinky pro odstranění plaku a jemnou masovou příchuť.


TraumaPet® shampoo Ag – 200 ml – ŠAMPON
Speciálně vyvinutý šampon pro pravidelnou péči o srst a kůži psů a koček.
Šampon má vynikající mycí vlastnosti, vyživuje a ošetřuje srst.
Je vhodný pro zjemnění, hydrataci kůže a srsti a na podrážděnou nebo velmi suchou kůži, kterou zklidní a zvlhčí ji.

 

KDY A JAK ZAČÍT PRODUKTY POUŽÍVAT?

Veterinární přípravky TraumaPet® Ag lze používat jak preventivně, tak i v případě, že zdravotní problém Vašeho zvířecího miláčka již trápí.

Preventivně doporučujeme obzvláště v létě, kdy zvířata přicházejí více do kontaktu s vodou preventivní použití UŠNÍCH KAPEK.

Ani záněty oka nebo očního víčka není radno podceňovat. Stačí znečištěná řeka nebo rybník a problém je na světě. Proto i OČNÍ KAPKY je velmi vhodné aplikovat preventivně a udržovat jimi oko v dobré kondici.

ZUBNÍ PASTA by měla udržovat chrup vašeho miláčka bez plaku a s ním spojeného zápachu. Chápeme, že na každodenní čištění nemusí být čas, ale alespoň 1x týdně zuby vyčistěte a zkontrolujte jejich stav i stav dásní a krčků.

GELY, KRÉMY nebo DENTÁLNÍ GELY není potřeba používat preventivně. Po těch sáhnete až když zaznamenáte nějaký problém – poranění, škrábanec, kousanec, zánět atd..

ŠAMPON lze samozřejmě použít dle aktuální potřeby.