SPOLUPRÁCE TraumaPet Ag a ZOO OLOMOUC

VETERINÁRNÍ PŘÍPRAVKY NOVÉ GENERACE

TraumaPet® Ag je výrobková řada veterinárních přípravků založená na antibakteriálním působení nano stříbra. Tyto přípravky spolu s dalšími látkami napomáhají hojení ran a zkracují nepříjemné komplikace života zvířat.

Veterinární prostředky TraumaPet® Ag obsahují kromě osvědčených složek, které napomáhají hojení a minimalizují nepříjemné komplikace, také stříbro, jehož účinky jsou známé už po staletí.

Na základě těchto poznatků jsme nesmírně hrdí na to, že jedna z nejkrásnějších zoologických zahrad v České republice – ZOO OLOMOUC nás již v roce 2020 oslovila se zájmem o spolupráci při léčbě jejich zvířecích pacientů našimi produkty.

 

Výrobková řada TraumaPet® Ag využívá nanotechnologicky připravených produktů pro zlepšení kvality života všech druhů zvířat a napomáhá při řešení jejich nepříjemných zdravotních stavů.
Ať již to jsou různé rány, oděrky a jiná kožní traumata včetně nepříjemných infekčních komplikací a pooperačních traumat. Napomáhají hojení a zkracují nepříjemné komplikace.
Zkrácení léčby o každý den je tak vítaným ulehčením pro obě strany i vítaným ulehčením pro provoz celé zoologické zahrady.

Řada přípravků TraumaPet® Ag zahrnuje široké spektrum aplikací:

TraumaPet® gel Ag – 15 ml ,30 ml, 200 ml - GEL

Veterinární přípravek pro lokální aplikaci na vodní bázi, která podporuje zvlhčení rány pro podporu hojení.

TraumaPet® cremor Ag - 15 ml - KRÉM
Přípravek s mírně mastným základem, určený pro podporu léčby zánětů kůže a kožních dermatitid vč. pyodermií a zabránění praskání krusty kryjící ránu. Vhodný pro podporu hojení zánětů bakteriálního a kvasinkového původu

TraumaPet® oto Ag  - 50 ml, 100 ml – UŠNÍ KAPKY
Veterinární přípravek napomáhající čištění vnějšího zvukovodu rozpouštěním a uvolňováním ušního mazu. Podporuje hojení zánětlivých onemocnění vnějšího zvukovodu bakteriálního a kvasinkového původu.

TraumaPet® ophtal Ag - 10 ml – OČNÍ KAPKY
Sterilní veterinární přípravek určený pro zvlhčení a čištění podrážděného oka a vnitřní strany očního víčka. Je vhodný i jako podpůrný prostředek při hojení zánětlivých onemocnění oka a očního víčka, způsobených bakteriemi nebo kvasinkami nebo alergickým podrážděním.

TraumaPet® oral gel Ag – DENTÁLNÍ GEL
Veterinární přípravek pro lokální aplikaci určený pro malá zvířata k běžnému ošetření po stomatologických zákrocích a k podpoře léčby projevů zánětů ústní dutiny. Je hydrofobní, dobře přilne a drží na sliznici ústní dutiny v řádu několika hodin.

TraumaPet® stoma Ag – 75 ml – ZUBNÍ PASTA
Veterinární přípravek pro preventivní hygienu ústní dutiny a podporu léčby zánětů ústní dutiny malých zvířat, především psů. Má výborné abrazivní účinky pro odstranění plaku a jemnou masovou příchuť.